Хилари Дъф разкрива подробности за бременността си

Актрисата очаква трето дете, но се оплаква от някои неразположения

11 февруари 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Хилари Дъф, която през октомври изненада с новината, че очаква трето дете, извади още малко подробности на показ от своята трета бременност.

Тя и съпругът й – музикантът Матю Кома, имат вече 2-годишна дъщеричка Банкс Вайълет Беър. Актрисата има и още едно дете от предишния си брак с хокеиста Майк Комри – 8-годишният Лука.

Семейството обаче е известно с това, че не обича много публичността, особено когато засяга личния им живот.

Сега обаче Хилари разкри някои неочаквани и не толкова бляскави детайли от бременността си.

Снимка: Instagram

Тя сподели снимка в Instagram, на която лежи настрани в леглото, и написа: „Когато ишиасът по време на бременност се обади“.

Притискането на седалищния нерв по време на бременност е действително едно от неприятните неразположения, което може да се случи на всяка бъдеща майка. И не само това – може да се отрази и на теглото на бебето.

Явно това се е случило и на актрисата.

В края на януари тя сподели 3D снимка от поредния ултразвук и допълни, че семейството е много развълнувано да се срещне с най-новото попълнение.

„Чакам търпеливо срещата“, съобщи актрисата.

През декември Хилари обясни защо тя и съпругът ѝ Матю Кома са избрали да запазят пола на бебето неизвестен до самото раждане.

„Когато бях бременна с Банки, разбрахме какъв ще е полът й и това беше наистина забавно. В онези времена смятахме, че така трябва да бъде. Но сега преценихме, че за всички нас е по-вълнуващо да изчакаме раждането и едва тогава да разберем какъв е полът на бебето“, разказа тя.

Повечето им приятели приветствали решението им. Единственият недоволен бил Лука, който признал, че се надява бебето да е момче, за да може да му поради всичките си стари играчки.

По материали от People

Коментари
Последни видеа