Холи Бери на 53 - по-хубава от всякога

Носителката на "Оскар" се грижи за децата си сама и гледа само напред и нагоре

15 август 2019 г.

Снимка: Guliver/Getty Images

"Жената-котка" Холи Бери от вчера носи своите 53 години все така чаровна и в изключителна форма, дори, бихме казали - по-одухотворена и сексапилна от всякога въпреки, че счупи няколко ребра по време на снимките на "Джон Уик 3: Парабелум“ тази пролет.

За това, че е перфекционист в работата си, знаем от десетките ѝ страхотни роли - от пробива ѝ в киното в "Семейство Флинстоун", през „Балът на чудовището“, който ѝ носи "Оскар", "Парола: Риба меч", "Х-мен", "Не умирай днес", "Идеалната непозната"... Но тя е перфектна и като майка - отглежда сама двете си деца. Миналата година Бери не снима нито един филм с обяснението, че прави пауза, за да прекарва повече време с тях - Нала Обри на 11 и Масео Мартинес на 5 години.

Сега обаче отново се говори усилено за бъдещи нейни участия в големи филми, например в римейка на "Острието на бръснача".

Някогашната подгласничка на "Мис САЩ" (в средата на 80-те) преживява немалко влюбвания и разводи - с бейзболиста Дейвид Джастис, с музиканта Ерик Беней, с модела Габриел Обри и с актьора Оливие Мартинес. Но гледа само напред и нагоре и казва, че единственото, за което съжалява е, че не е родила повече деца.

Коментари
Последни видеа