Карантината сближила Алисън Бри и Дейв Франко

Продължителната изолация им дала възможност да намерят нова перспектива в живота си

23 април 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

„Чувстваме се по-близо от всякога. Карантината ни даде нови перспективи“, заяви Алисън Бри.

Актрисата призна, че продължителната изолация се оказала много полезна за нея и съпруга ѝ Дейв Франко. Двамата актьори сякаш имали нужда от точно такова усамотение, за да се преоткрият.

„Въпреки че психическото ни състояние бе повлияно от всичко случващо се извън дома ни, ние осъзнавахме, че това е шанс за нас, защото невинаги имаме възможност да получим толкова време, в което да бъдем заедно“, сподели Алисън пред People.

В началото двамата също били объркани, както и всички останали. „Никой от нас не знаеше колко дълго ще продължи това. Все едно бяхме попаднали в парти режим: можехме да пием вино, да си приготвяме домашен хляб, да експериментираме в кухнята“, разказва актрисата.

След забавните моменти обаче последвала фаза, в която наблегнали на здравословни упражнения, за да не загубят форма. А после дошъл ред и на творческия период, когато и двамата започнали да пишат.

„Тогава почувствахме колко всъщност сме близки помежду си“, твърди Алисън. И допълва: „Чувстваме се наистина обвързани и тази една невероятна година ни помогна да се преоткрием отново. Затова сме и благодарни на времето, което успяхме да имаме само за нас“.

По материали от People

Коментари
Последни видеа