Катрин Хейгъл споделя за следродилната си депресия

Тя е сред звездите, които не крият колко им е било тежко

19 май 2017 г.

Снимка: Guliver / iStock

Актрисата не избра да си създава имидж на идеалната жена и призна, че действително не й е лесно, да не говорим, че не харесва това, което вижда в огледалото, пише letidor.ru.

"Мнозина от нас знаят колко е лесно да изгубиш себе си, когато трябва да удовлетвориш интересите на всички наоколо, не само собствените си. Няколко месеца след раждането на бебето, заета с домакинството и проблеми, изведнъж се погледнах в огледалото и не ми хареса това, което видях... Знам, че заслужавам да се чувствам добре. Но разбрах, че не са ми нужни фитнес зали, салони за красота или спа процедури. Още по-малко, че аз просто нямам това време. Всичко, от което имах нужда, бе да открия симпатично халатче, коeто скрива това, което е нужно да се скрие, и в някакъв смисъл украсява всичко останало", пише Катрин до следната снимка с въпросното "халатче":

Снимка: Instagram / katherineheigl

Снимка: Instagram / katherineheigl

Припомняме, че Хатрин Хейгъл и съпругът й певецът Джош Кели се ожениха през 2007 година. Имат три деца - осиновените дъщери Нанси Ли и Аделаида Мари и едно биологично - бебето Джошуа Бишъп.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа