Катрин Макфий показа бебето си

Певицата най-после сподели снимки на лицето на сина си

12 септември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Катрин Макфий и Дейвид Фостър станаха родители на момченце през февруари, но освен името му - Рени Дейвид, друго не издадоха.

Снимка: Instagram

6 месеца по-късно, певицата реши да представи сина си и за първи път публикува негови снимки, на които се вижда вече и лицето му, в своя профил в Instragram.

36-годишната Катрин и 71-годишният композитор и продуцент Фостър бяха приятели дълги години, преди да се решат да направят следващата стъпка в отношенията си. Те се познават още от 2006 година, когато певицата участва в тв шоуто „Американски идол“, на който продуцент бе Дейвид.

Бебето е първо за тях като двойка, първо е и за Макфий, но за Фостър е шесто, тъй като той има 5 големи дъщери от предишни бракове.

Снимка: Instagram

До този момент певицата беше публикувала снимки на момченцето им, но само в гръб. Сега обаче тя реши да покаже и лицето на детето. А щастливият татко веднага изкоментира: „Гореща мама!“

През юли Катрин разказа пред People как се чувства и издаде на кой етап от развитието на момченцето са вече.

Малките му зъбчета вече се показаха и е много забавно, защото се появиха по-рано, отколкото очаквахме. Той е едно много голямо бебе и видимо изпреварва връстниците си. Прекрасно е да имаш бебе, което расте и се развива толкова добре“, призна тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Любовта

23 септември 2021 г.