Кайли Дженър потвърди името на сина си

Момченцето все още официално се казва Улф (Вълк), но много скоро това ще бъде променено

25 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Кайли Дженър е все по-близо до разкриването на името на момченцето си. Във финала на сезон 2 на „Семейство Кардашиан“, 25-годишната звезда сподели, че 9-месечния ѝ син, който споделя с рапъра Травис Скот, е „все още Улф (Вълк)“.

Един месец след като Дженър и Скот станаха родители за втори път, Кайли сподели в своя Instagram, че момченцето вече няма да носи това име.

Снимка: Instagram

„Тази година беше много трансформираща за мен. Случиха ми се толкова много невероятни неща, от които наистина се вълнувам. Част от тях са да мога да се разхождам с моите деца и наистина да се потопя в работата си“, признава тя в епизода.

А след това, намигайки към камерата, допълва: „Името на бебето ми все още е Улф, но непременно ще ви уведомя, когато го сменя. Може би ще разкрия това в следващия сезон“.

Дженър, която също споделя и 4-годишна дъщеря Сторми със Скот, наскоро разкри, че „официално все още не са променили името на момченцето“.

„Името му все още е Вълк. Така е записано. Но това няма да е името му. Просто изчакваме“, обясни тогава Дженър.

Майката на две деца сподели още, че макар синът ѝ да продължава да се казва по този начин, те не се обръщат към него така. „Ние не го наричаме Улф“, бе категорична Кайли.

По материали от People

Коментари
Последни видеа