Кери Уошинтън за майчинството и най-добрата си роля

Звездата повдигна завесата към всекидневието си

10 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Кери Уошингтън казва, че актьорските финтове ѝ помагат да преминава през обичайните трудности на майчинството, пише People.

39-годишната актриса от „Скандал“ и съпругът ѝ Ннамди Асомуга имат дъщеря Исабел Амарачи на 2 годинки и син Кейлъб Келечи на 3 месеца.

Това, тази вечер, е най-доброто ми представяне в живота – на добре отпочинала жена“, пошегува се Кери в интервю пред журналисти на наградите "Златен глобус" в събота. „Това е най-добрата ми роля.

Уошинтън бе номинирана за „Най-добра актриса в мини серии или филм за телевизия“ за ролята ѝ в „Confirmation“.

Колкото до това как дъщеря ѝ Изабел се справя с това да бъде по-голяма сестра, Уошингтън казва: „Тя е страхотна, харесва ѝ. Това е добре, защото аз съм единствено дете, но съпругът ми има много братя и сестри, така че ѝ помага да премине през този нов момент.
Това не бе първото появяване на Кери на червения килим, след като роди Кейлъб миналия октомври. През декември тя дебютира отново на благотворителното събитие „Ambassadors for Humanity Gala Benefiting USC Shoah Foundation“ в Лос Анджелис.

Близо девет седмици не тренирах, след като родих и сега малко по малко започвам, а и се храня правилно. Но, както знаете, не може действително да сте на диета или да правите други драстични неща, докато кърмите. Бебето е на първо място!

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа