Кейт Мос защити Джони Деп

Моделът призна: „Той никога не ме е блъскал, не ме е ритал или хвърлял надолу по стълбите“

28 май 2022 г.

Снимка: Getty images

Драмата между Джони Деп и Амбър Хърд продължава. Сега вече бе замесена и бившата му любима – Кейт Мос. Моделът бе призована в съда да свидетелства срещу Джони Деп, тъй като по-рано Амбър Хърд пусна слух, че актьорът е подлагал на насилие Мос, докато са били заедно.

Моделът обаче категорично отхвърли тези обвинения и заяви, че Джони Деп „никога не я е бутал“ надолу по „никакви стълби“ по времето, когато са били заедно.

В сряда сутринта 48-годишната британска манекенка се появи чрез видеовръзка на живо пред съдебната зала на Феърфакс, Вирджиния, за да отлече слуховете, пуснати от Амбър Хърд.

Снимка: Getty images

Мос каза, че тя и Деп са се срещали в периода от 1994 до 1998 г., и свидетелства, че предполагаемият инцидент, за който се говори, се е случил, докато са били на почивка в курорт в Ямайка, но той не я е бутнал, а тя сама се е спънала и паднала.

Излизахме от стаята, Джони вървеше пред мен. Имаше дъждовна буря. Когато излизах, се подхлъзнах надолу по стълбите и си ударих гърба. Изкрещях, защото не знаех какво ми се случва, а и ме заболя. Той се върна да ми помогне и ме занесе в стаята, след което потърси медицинска помощ. Но никога не ме е блъскал, ритал или хвърлял надолу по стълби“, добави Мос.

По материали от People

Коментари
Последни видеа