Клои Кардашиян изглежда има нова любов

Звездата се чувства все по-добре след раздялата с Тристан Томпсън

23 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

Клои Кардашиян продължава живота си напред… с нов романс. 37-годишната звезда изглежда се среща с някого, издаде източник пред People. Връзката й обаче е в твърде ранен етап, но пък я карала да се чувства все по-добре след раздялата си с бившия Тристан Томпсън.

Загадъчният нов мъж в живота на Клои е частен инвеститор, с когото се е запознала преди няколко седмици на вечеря, организирана от сестра й Ким Кардашиян. Според източника, става дума за семеен обяд, който се е състоял след балетния спекакъл на 4-годишната Тру.

Снимка: Instagram

Предишната седмица Клои отрече слуховете, че се среща с „друг играч от NBA“, като написа в коментар в Instagram, че това определено НЕ е вярно!!!“ След което добави: „Щастлива съм, че имам възможност да се фокусирам върху дъщеря си и себе си за известно време“.

По-късно обаче друг източник на People обясни, че изневярата на Томпсън е била много драматично приета и Кардашиян „никога няма да го приеме отново“.

„Не е лесно, но мисля, че е и форма на терапия за мен в същото време. Обичам да виждам как останалата част от семейството ми реагира на нещата. Това означава много за мен - как ние всички се събираме един около друг във времена, които са трудни за нас, бе краткият коментар на Клои по повод драмата с Травис.

По материали от People

Коментари
Последни видеа