Крис Хемсуърт се наслаждава на семейна ски ваканция

Актьорът се присъедини със семейството си към планинската почивка на своите братя Люк и Лиъм

01 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

„Весело, весело време! – така Крис Хемсуърт описа накратко ски ваканцията си. Всъщност актьорът и семейството му се присъединиха към двамата му братя Люк и Лиъм за коледната им ваканция, която се преля в новогодишна.

Снимка: Instagram

Крис Хемсуърт, съпругата му Елза Патаки и трите им деца се забавляваха по снежните писти и разбира се, не пропуснаха да си направят куп снимки.

Снимка: Instagram

38-годишният актьор и различни членове на семейството му споделиха не само снимки от груповото им ски приключение, но и забавни видеа в своите профили в Instagram.

Снимка: Instagram

А Елза Патаки не пропусна да публикува и традиционната коледна снимка пред елхата, на която двамата с Крис са се прегърнали.

„Още един романтичен момент с моя красив съпруг“, написа тя, но не към тази идилична снимка, а към видеото, което показва как Крис я бута изненадващо в снега. След Елза в снега бяха метнати набързо и децата.

Хемсуърт също сподели забавното видео в профила си в Instagram, с коментар: „Татко за Коледа тази година, искам да летя“ - добре дошъл, сине.

Това обаче не бяха единствените весели видеа от снежната им ваканция. Актьорът не се поколеба да покаже и как самотно пее от ски лифта.

Крис и Патаки се ожениха през декември 2010 г., след като се срещнаха същата година. Първото им дете - Индия, се роди през май 2012 г., а две години по-късно се появиха и близнаците Саша и Тристан.

По материали от People

Коментари
Последни видеа