Крис Лейн се шегува с първата им „бебешка авария“

А Лорън Бушнел описа и как се е случила неотдавнашната „катастрофа“

21 юли 2021 г.

Снимка: Guliver/ Getty

Кънтри звездата Крис Лейн и неговата съпруга – актрисата Лорън Бушнел станаха щастливи родители само преди месец на бебе Дътън. И ето, че малкият им син, вече успя да се прояви.

Двамата разказаха с чувство за хумор за първата „бебешка авария“ в живота им като семейство. А Лорън описа доста свежо неотдавнашната им катастрофа с Дътън.

Снимка: Instagram

Случило се по време на първата им семейна вечеря извън дома след раждането на момченцето. То разбира се, присъствало, и кротко спяло наблизо, завито с одеялце. До един момент, когато биологичните му нужди станали по-силни от благоприличието на мястото, където се намирали. За беда актрисата била пропуснала да вземе резервни пелени за смяна. И просто си тръгнали веднага с напълно голото бебе.

„Първа вечеря навън и Дътън се прояви подобаващо. Грешката обаче е моя, тъй като не съобразих да взема резервни пелени и дрехи в случай на такова сериозно „избухване“. А то беше наистина сериозно“, разказа през смях Лорън в своя профил в Instagram.

Приятелите им не пропуснаха да съчувстват и се пошегуват с перипетиите на младото семейство.

Крис Лейн и Лорън Бушнел се ожениха през октомври 2019 г. Наскоро двамата признаха, че се учат да бъдат родители в движение и попиват с удоволствие всяка нова фаза, през която преминава бебето им. Тогава Крис се пошегува, че не успява да се справи с памперсите.

„Мога да сменям памперси. Просто не мога да го правя достатъчно бързо. А Дътън определено мрази смяната на памперса. Крещи с цяло гърло и се успокоява чак, когато приключим. И понякога издебва и се изпишква точно, когато е без памперс. В началото изпадах в паника, защото не знаех как да се справя“, разказа таткото.

По материали от People

Коментари
Последни видеа