Манди Мур качи бебето на самолет за първи път

Тя похвали 4-месечното момченце, че се е държало като „войник“ на борда

10 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Певицата и актриса Манди Мур разказа за стресиращото преживяване, докато пътували за първи път с бебето си със самолет. 4-месечното момченце издържало стоически всички перипетии, които им се случили по време на това пътуване, а му било за първи път да се качи на самолет.

„Благодарна съм му за търпението. Той беше истински войник на борда“, заяви Манди.

Тя и съпругът ѝ – музикантът Тейлър Голдсмит, решили да си направят кратка ваканция и да отпразнуват 4 юли далеч от дома. Не били напускали Лос Анджелис от 16 месеца и имали нужда от зареждаща почивка.

За съжаление не всичко преминало по план. Първо отменили полета им и се наложило да чакат часове. В крайна сметка пристигнали на избраното място. Не и багажът им. Чантите и куфарите ги последвали часове по-късно. Все пак те успели да се настанят в хотел, да хапнат и да поспят след наистина уморителното и стресиращо пътуване.

И през всичкото това време бебето се държало прекрасно и не свалило усмивката от лицето си.

Снимка: Instagram

36-годишната Манди Мур роди момченцето си преди 4 месеца и го нарече Огъст Харисън Голдсмит. Тогава тя обяви, че двамата със съпруга ѝ са били готови да се влюбят по нов начин, но бебето е надминало всичко, което биха могли да си представят и са очаквали.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.