Манди Мур разказва за адаптацията си към две деца

Актрисата обясни, че приспособяването ѝ било като „влакче на емоциите“

09 февруари 2023 г.

Снимка: Getty images

Манди Мур се чувства благодарна и благословена в новата си роля на майка на две деца. Но докато достигне до този момент на щастие и спокойствие, се е наложило да премине през истинско емоционално изпитание. И не само едно, а цяла поредица.

Видео: Instagram

38-годишната актриса, която през октомври роди второто си дете – момченцето Ози, призна, че всичко това е било като да се качи на „влакче на емоциите“.

„Всеки ден се събуждаш с безкрайна благодарност и усещане за щастие, но това не променя факта, че сега имаш двойна тежка работа. Липсата на сън е нещо, което е постоянно. Това те изправя пред още едно предизвикателство. Но всичко е преодолимо и тогава остава огромната радост да си родител“, обясни тя пред People.

Мур, която споделя още едно момче – 2-годишния си син Гюс, със съпруга си Тейлър Голдсмит, призна още, че да имаш две малки деца е едновременно „най-доброто, но и най-изтощителното“ нещо. Тя обаче осъзнава колко „голяма късметлийка“ е, защото може да вземе със себе си на работа и двете момчета – нещо, което не всеки родител има възможност.

По материали от People

Коментари
Последни видеа