Майкъл Б. Джордан потвърди връзката си с Лори Харви

Най-сексапилният мъж за 2020 г. официално призна, че слуховете са истина

12 януари 2021 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Актьорът Майкъл Б. Джордан, който оглави класацията на феновете за най-секси мъж на планетата за 2020 година, официално е обвързан.

Всъщност слуховете за романтична връзка между него и Лори Харви, дъщеря на комика Стив Харви, витаят в пространството от няколко месеца.

Но двамата нито отричаха, нито потвърждаваха, че между тях има нещо повече от приятелство.

Е, нещата вече са ясни. И за огромно съжаление на почитателките на актьора, той е вече зает.

След като се появиха снимки, които ясно показваха, че двамата са прекарали празниците заедно, Майкъл Б. Джордан реши да сложи край на недомлъвките.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Harvey (@loriharvey)

Снимка: Instagram

Актьорът публикува снимки в профила си в Instagram с Лори Ашли, които не оставят и сянка на съмнение за чувствата помежду им.

През ноември, звездата от продължението на „Роки“ и „Черната пантера“, призна, че за него е много важно да бъде на една вълна с човека, който би спечелил сърцето му.

„Чувството за хумор и истинското разбиране са качества, които правят една връзка успешна. Човекът до мен трябва да е някой, който ме поддържа жив“, заяви тогава той.

В същото време той неведнъж е твърдял, че много държи на свободата си, защото така може да ходи, където пожелае, и да прави, каквото реши, без да се притеснява от папараци.

Но явно е преосмислил позицията си или просто е срещнал точния човек.

По материали от People

Коментари
Последни видеа