Меган Фокс се сгоди

Актрисата и Машин Гън Кели скрепиха връзката си с пръстен и кръв

13 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Меган Фокс каза „Да!“ на Машин Гън Кели и е вече готова да стане съпруга. Двамата скрепиха връзката си, която започна през юли 2020 година, с красив пръстен и… кръв.

35-годишната звезда от „Трансформърс“ се съгласи да сключи брак, след неустоимото предложение на приятеля си – рапърът Машин Гън Кели, чието истинско име е Колсън Бейкър. Двамата съобщиха днес новината и показаха предложението в своите профили в Instagram.

Снимка: Instagram

„През юли 2020 г. седяхме под това бананово дърво. Помолихме за магия. Не бяхме забелязали болката, с която щяхме да се сблъскаме заедно за толкова кратък, неистов период от време. Без да сме наясно с работата и жертвите, които връзката ще изисква от нас, но опиянени от любовта. И кармата, написа Меган в своя профил.

След което допълни: „Година и половина по-късно, след като минахме през ада заедно и след като се смеех повече, отколкото някога съм си представяла, че е възможно, той ме помоли да се омъжа за него. И точно като във всеки живот преди този и във всеки живот, който ще последва, аз казах „Да“. След което пихме кръвта си един от друг“.

Снимка: Instagram

А в своя профил Кели показа и красивия годежен пръстен с изумруд и диамант, който подари на любимата си жена. „Да!“ - в този живот и във всеки живот, под същите клони, в които се влюбихме, аз я върнах да я помоля да се омъжи за мен, написа още той.

А после обясни и повече за избора си на точно това бижу: Знам, че традицията е да има пръстен, но аз проектирах този с помощта на Стивън Уебстър по нестандартен начин. Исках да има два камъка: изумруд (нейният рожден камък) и диамант (моят рожден камък), поставени върху две магнитни ленти от тръни, които се събират като двете половини на една и съща душа, бразуваща сърце. Това е нашата любов.

По материали от People

Коментари
Последни видеа