Миранда Кер разкри, че съпругът ѝ иска още бебета

Той опитвал да я убеди да си направят поне още едно

19 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Миранда Кер призна, че съпругът ѝ Евън Шпигел се е „опитвал да я убеди“ да имат поне още едно дете. Двамата в момента имат две свои – това са 3-годишният Майлс и 4-годишният Харт. Миранда е също така майка и на 11-годишния Флин, който е от връзката ѝ с Орландо Блум.

Снимка: Getty images

Моделът обясни, че потенциално с настоящия ѝ съпруг наистина биха искали да разширят семейството си.

Бившият ангел на Victoria's Secret сподели пред People и как се чувства като многодетна майка. Тя призна, че е склонна да има още деца, но на този етап не са започнали все още опитите за ново бебе.

И допълни, че обожава времето, прекарано с трите си момчета.

„Те ми дават възможност да видя света през техните очи. Разбирам, че всяко от тях има различен поглед над нещата, които се случват. Макар да са три момчета, израснали в сходна среда, те имат разнородни гледни точки. Любопитството, което децата имат, е толкова заразително“, заяви тя.

Друго, което Миранда сподели е любовта ѝ към семейството. „Наистина съм отдадена и винаги поставям семейството си на първо място, както и държа на времето, което прекарвам със съпруга ми. Баба ми ме научи, че трябва да поставяш съпруга си на първо място и да дадеш приоритет на времето заедно. Тя имаше четири деца и много внуци. С дядо бяха толкова влюбени до момента, в който починаха. А починаха с разлика от 20 дни. Силната връзка е нещото, което държи цялото семейство заедно“, добави още Кер.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Всяко утро

01 февруари 2023 г.