Най-голямата дъщеря на Бил Гейтс се омъжи

Дженифър е казала „Да!“ в събота на приятеля си – състезателят по конен спорт Найел Насар

18 октомври 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Най-голямата дъщеря на Бил Гейтс и Мелинда Френч Гейтс е вече омъжена. Тя сключи брак в събота, а нейният избраник е състезателят по конен спорт Найел Насар. Той е египетски милионер и жокей.

Снимка: Instagram

Двамата обявиха годежа си през януари 2020 г. Но за сватбата не издадоха нито дума, преди тя да се случи наистина.

„Найел Насар, ти си единствен по рода си! Нямам търпение да прекараме остатъка от живота си в учене, израстване, смях и обич заедно. Да, милион пъти Да!“, написа тя тогава.

Преди големия ден, Дженифър прекарала известно време в Ню Йорк със семейството си, включително и с майка си Мелинда, която й помогнала в подготовката за сватбата.

Дженифър е много близка с майка си и Мелинда бе в основата на цялата подготовка за сватбената церемония“, съобщи източник пред People.

Сватбата се случва само месец, след като Дженифър направи публично признание към жените в своя живот „Толкова дълбоко благодарна съм за всички невероятни жени в живота ми, които ме съветват, подкрепят и напътстват в тази нова глава, която започвам!, написа тя.

Церемонията се е състояла в имението на Бил Гейтс в Ню Йорк. Роклята на булката е била на Вера Уанг, а само сватбената торта струвала 2 милиона.

По материали от People

Коментари
Последни видеа