Най-известният пират в историята на киното се завръща

Избрани кина продават от днес билети за "Карибски пирати: Отмъщението на Салазар"

12 май 2017 г.

Снимки: "Форум Филм България"

Дългоочакваното завръщане на най-известния пират в историята на киното – Джак Спароу - е след точно две седмици в Карибски пирати: Отмъщението на Салазар.

Най-нетърпеливите фенове на леко шантавия пират и неговите приключения вече могат да се сдобият с билети за петата част от поредицата на Дисни. Избрани кина в цялата страна пускат в продажба от днес билети за предпремиерните прожекции на 25 май и премиерите от 26 май на 3D, IMAX 3D и 4DX.

В Карибски пирати: Отмъщението на Салазар капитан Джак Спароу отново ще се изправи срещу враг, много по-могъщ от собствените му сили и ще трябва да се пребори с… мъртъвците, за чието проклятие той носи пряка вина.

Един зловещ испански мореплавател е по петите на Джак и е твърдо решен да си отмъсти за това, което той му е причинил преди години. На страната на Спароу застават младият бунтар Хенри Търнър, син на дългогодишния приятел на Спароу – Уил Търнър, и интелигентната млада дама Карина Смит – отхвърлен от обществото астроном.

Дали този път късметът на Джак Спароу няма да му изневери и той да падне жертва на отмъстителния капитан Салазар или отново героят на Джони Деп ще се измъкне на косъм от смъртта?

Коментари
Последни видеа