Ник Кенън приветства бебе №10

Това е третото му дете от Британи Бел

03 октомври 2022 г.

Снимка: Getty images

Само 9 дни след като Ник Кенън стана татко за девети път, той отново има повод за радост и гордост. Вече е татко на бебе №10, което е и третото му дете от Британи Бел.

Снимка: Instagram

Кенън се похвали с новината в своя профил в Instagram в края на миналата седмица. Третото им бебе е момченце и се казва Райз Мисия Кенън.

„Още една благословия! Тъй като пътуването ми на тази планета става все по-забележително и необозримо, всичко, което мога да направя, е да благодаря на Бог и да продължа да моля Всевишния да бди над стъпките ми. Той ми даде настойничество и господство над семейната динамика, която за някои е нещо невъобразимо, написа щастливият татко.

А след това философско начало, добави: По-важното е, че Бог ме благослови с любящи хора, които да ме водят внимателно през целия ми целенасочен живот. Искрено съм задължен и благодарен за енергията на матриархата в моето време“.

Кенън разкри още, че раждането на момченцето е било може би едно от най-трудните, на които е присъствал. Бебето се е родило след близо 48 часа мъчителна болка и опасност за живота.

Британи Бел и Ник Кенън вече са родители на две деца: 5-годишния Голдън Сейгън и 20-месечната Куини.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.