Никол Кидман би искала още деца

Звездата разказва откровено какво ѝ носят те

12 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / iStock

Австралийката, която покори Холивуд, като актриса в киното, театъра, телевизията, че и като продуцент и певица Никол Кидман смята, че четири деца в семейството не са чак толкова много, пише People. В скорошно интервю за BBC тя каза, че няма нищо против да има още. 

"Искам да имам поне още две или три. Аз обичам, обичам децата. Обичам да ги гушкам. Те ме правят щастлива и ми харесва да сме заедно. Наблюдавам техните моментни преживявания, гледам ги как растат, слушам за какво говорят и от какво се учат", признва Никол.

Припомняме, че актрисата има вече четири деца. Две от които наистина са големи. Равносметката е: две осиновени деца - 24-годишната дъщеря Изабел и 21-годишният син Конър, които са от брака й с Том Круз. От следващия си брак с австралийския певец Кит Ърбан тя има две дъщери - Сандай, родена 2008, и Фейт, родена 2010, от сурогатна майка.

"Ненавиждам думата съжалявам, защото у мен няма съжаление. В определен смисъл съм щастлив човек. Да, обичам да се раздавам на децата. И го правя в момента. Имам предвид, че имам племенници... Ще осиновя ли някое друго дете? Да, всичко е възможно", казва Кидман.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа