Никой не обича Том Круз

Известният актьор е отново самотен

06 септември 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Том Круз прекара карантината сам и извън Лондон, след което се премести в Съсекс. Но отново без жена до себе си. Какво се случва в сърцето му и защо един от сочените за най-секси мъже на планетата е все самотен?

Още с първата си роля на мъжкар, Том Круз впечатли както дамите, така и мъжете. Първите въздишаха по чаровната му и разтапяща ледове усмивка, а вторите искаха да приличат на него. Почти на 60 години, той продължава да е все в такава върхова форма, да изпълнява сам много от каскадите във филмите си и да изглежда поне с 20 години по-млад от реалната възраст. Това обаче не му помага, когато става дума за любовта в живота.

Повечето му връзки приключват или бързо, или по неприятен начин

И в семейния живот няма късмет – и трите му брака са в миналото. Дали причината е в неговия характер, който според запознати изобщо не е лек за понасяне, или в нещо друго, е тайна, която знаят само той и бившите му любими жени. Партньорите му на снимачната площадка намекват, че се държи арогантно и доминиращо. Бившите съпруги обаче мълчат и изобщо рядко говорят за времето, прекарано като нежна половинка на Том Круз, тъй като са подписали предбрачни договори, в които вероятно има ограничителни клаузи. Самият актьор се шегува, че вече трудно може да си намери жена.

По материали от Donna moderna

Коментари
Последни видеа