Нов трейлър на дългоочакваната игрална адаптация на Мери Попинз

Как лети бавачката с „нулев толеранс към глупостите“

20 септември 2018 г.

Снимки: "Форум Филм България"

Най-любимата детегледачка на всички времена идва за пореден път точно, когато трябва и точно, където е необходимо. "Мери Попинз се завръща" тази Коледа и приказката продължава по-магична отвсякога.

В новия трейлър на дългоочакваната игрална адаптация на Дисни зрителите ще се насладят на прелестна картина от цветове и настроения, зрелищното „кацане“ на невероятната Мери и куп сладки странности.

Действието се развива през 30-те години на ХХ в. по време на Депресията в Лондон. Потънали в рутината на всекидневието, наследили примера на своите родители и поели техните каузи, угрижени за възпитанието на децата си Майкъл и Джейн Банкс преживяват поредния труден момент, свързан със загубата на техен близък.

Точно тогава Мери Попинз се появява отново в живота им, за да върне радостта, да превърне обикновеното в изключително и да посочи истински ценното, което не забелязват, а то стои точно пред тях.

Бавачката с „нулев толеранс към глупостите“ е представена за първи път пред света през 1934 г. от Памела Травърз с детската книжка „Мери Попинз“. Следващите ѝ приключения си остават на страниците на седемте други книги на Травърз…до този момент. Филмът, чиято премиера очакваме на 21 декемврие вдъхновен от богатите истории, разказани именно в тези седем книги.

Мери Попинз обаче не просто се завръща, за да съживи милия образ от недалечното минало. Тя се връща, за да бъде изиграна от една от най-забележителните холивудски актриси Емили Блънт (Нито звук, Ловецът: Ледената война), която да я превърне в първообраз на добротата и елегантния хумор в наши дни, но с чар, какъвто само тя притежава.

Във филма участват още Бен Уишоу (Спектър) като Майкъл Банкс, Емили Мортимър (Изобретението на Хюго) като Джейн Банкс, Джули Уотърс (Mamma Mia!) като икономката Елън, Колин Фърт (Речта на краля) като Уилям Уедърол Уилкинс, Мерил Стрийп (Mamma Mia!) като ексцентричната братовчедка на Мери - Топси.

Предчувствайки удоволствието от целия филм, да се насладим на трейлъра!

Коментари
Последни видеа