Новата модна икона - 17-годишната Кая Гербер

29 септември 2018 г.

Кая Гербер (втората от ляво надясно) и други модели преди ревюто Moschino Spring/Summer 2019 на модната седмица в Милано, снимка: Guliver / Getty Images

Дъщерята на супермодела Синди Крауфорд - Кая Гербер е сред новите модни икони и това е напълно заслужено, заради нейната красота и магнетично излъчване. Тя прилича поразително на майка си, но е неотразима заради своя собствен чар.

Визия за ревюто на Fendi по време на Milan Fashion Week Spring/Summer 2019, снимка: Guliver / Getty Images

След като през лятото блесна в ревю на Valentino, младата манекенка, която на 3 септември навърши 17, тази есен буквално не слиза от котешката пътечка и прелита от дефиле на дефиле по време на модните седмици в Милано, Ню Йорк и Париж.

Моделите сякаш ходеха по вода на ревюто на Saint Laurent в рамките на модната седмица в Париж, защото дизайнерът на марката, белгиецът Антъни Вакарело режисира дефилето със зрителен трик.

По време на дефилето на Saint Laurent на Paris Fashion Week Womenswear Spring/Summer 2019снимка: Guliver / Getty Images

Момичетата вървяха върху подиум, поставен във фонтана Трокадеро, обграден от изкуствени палмови дървета. Палмите, осветени с бяла неонова светлина, придаваха поразителен ефект от тоалетите, решени в секси рок стилистика. 

В публиката бяха забелязани не само Синди Крауфорд, но и още един супермодел - Кейт Мос, както и Салма Хайек и съпруга ѝ Франсоа-Анри Пино - изпълнителен директор на групировката Kering, която е собственик на модната къща.

Миналата есен младата модна икона Кая Гербер откри друго водно модно шоу - дефилето на Chanel в парижката изложбена зала Гран Пале, която дизайнерът на марката Карл Лагерфелд бе украсил с водопад.

Коментари
Последни видеа