Нови приключения с котарака Петмез

Този път господин Сладтракакиш и неговият пухкав приятел ще участват в кулинарно състезание

12 октомври 2021 г.

Снимка: Shutterstock

След като героите на английската писателка Стефани Буде – господин Сладтракакиш и неговият котарак Петмез, направиха успешен дебют у нас, идва ред на новите приключения на двамата авантюристи. Сега обаче те няма да се срещат с пирати, а ще участват в кулинарно състезание.

Снимка: Издателство „Труд“

Г-н Сладтракакиш и голямото състезание по приготвяне на сладкиши (издателство „Труд“) със сигурност ще очарова както децата, така и родителите. И е чудесен подарък за дъждовното време, когато няма как да излезете навън. Както и първото заглавие от поредицата, това също е подходящо за малки и по-големи деца.

Този път господин Сладтракакиш е финалист в Голямото състезание по приготвяне на сладкиши. Той ще мери сили с най-добрите готвачи в страната, така че трябва да се представи отлично. Затова е решил да приготви лекия, ефирен пандишпан на баба си. Но тя е записала рецептата като гатанки!

Ще може ли той навреме да открие каква е тайната му съставка? Присъединете се към господин Сладтракакиш и неговия мързелив котарак Петмез, докато се справят с жестоката конкуренция и разрошват няколко пера.

Коментари
Последни видеа

Ако ти ме помниш

25 октомври 2021 г.