Оливия Уайлд и Джейсън Судейкис са видени да се прегръщат

Двамата изглежда поддържат добри приятелски отношения

01 февруари 2023 г.

Снимка: Getty images

Оливия Уайлд и бившият ѝ годеник Джейсън Судейкис изглежда поддържат добри приятелски отношения, след като бяха засечени миналата седмица в Лос Анджелис да се разхождат заедно и дори да се прегръщат.

След като People потвърди раздялата на Оливия с Хари Стайлс през ноември, актрисата беше засечена в топла прегръдка с бившия си партньор, с когото споделя син Отис Александър, на 8 години и половина, и дъщеря Дейзи Джоузефин, на 6 години.

Снимка: Instagram

През ноември източник на People разкри, че доскоро влюбените Уайлд и Стайлс са решили да си „вземат почивка“. Двамата станаха близки по време на снимките на филма „Не се тревожи, скъпа“, на който тя беше актриса и режисьор. Официално станаха двойка през януари 2021 г., още докато работеха по филма

Раздялата им беше приятелска. „Той все още е на турне и дори сега заминава за чужбина. Тя се фокусира върху децата и работата си в Лос Анджелис. Това е много приятелско решение. И са все още близки приятели“, обясни преди време източникът.

Но оттогава доста неща са се променили, защото нов близък до приятелския кръг на Уайлд разкри през People: „Почивката беше трудна за Оливия. Те имаха някои проблеми, но тя смяташе, че ще се справят с всичко. Сега е много разочарована.“

Стайлс обаче не е причината за раздялата на актрисата със Судейкис, тъй като тя се случи два месеца преди Оливия и Хари да станат двойка.

Стайлс и Судейкис имаха 7-годишен годеж, но в началото на 2020 г. се разделиха. Двамата обаче запазиха добри отношения и съвместно родителство над децата си. А сега явно Судейкис утешава бившата си годеница.

По материали от People

Коментари
Последни видеа