Паулина Порижкова говори откровено за раздялата

Супермоделът направи първото си публично излизане като самотна жена

29 юли 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Съвсем наскоро Паулина Порижкова изненада с новината за раздялата си със сценариста Арън Соркин. А преди броени дни тя направи и първата си публична поява – за премиерата на филма Stillwater в Ню Йорк, вече като самотна жена.

И на 56 години, Порижкова продължава да изглежда все така зашеметяващо, бяха коментарите на всички. Тя и Ел Макферсън сякаш стават все по-секси с годините.

Супермоделът има двама сина – Джонатан е вече на 27 години, а Оливър - на 23. Те са от брака й с Рик Окасек, който почина през 2019 г., но двамата се бяха разделили няколко години преди това.

Връзката й със сценариста Арън Соркин, който също има един неуспешен брак зад гърба си, стана явна, когато двамата се появиха заедно на церемонията за наградите „Оскар“ тази пролет. Но явно чувствата не са били толкова силни или стабилни, защото само няколко месеца по-късно, те вече не са двойка.

Снимка: Instagram

Порижкова потвърди раздялата си със Соркин в откровен пост в Instagram на 20 юли. Тя обаче уточни, че те остават в добри отношения и приятели.

Толкова съм благодарна за присъствието му в живота ми. Той ми помогна да се излекувам и възстановя. Наистина няма по-добър човек от него. Той е брилянтен и остроумен, забавен и секси, призна супермоделът.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.