Паулина Порижкова се шегува с възрастта си

Моделът призна, че ѝ е вече късно за нови запознанства

18 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

„Мъжете на моята възраст, които са готови да спят с жени на същата възраст, в повечето случаи вече са спали с всичките ми приятелки“, пошегува се супермоделът Паулина Порижкова в откровено интервю за Red Table Talk.

Пред Джейда Пинкет Смит, нейната дъщеря Уилоу и майка ѝ Адриен Банфийлд-Норис, прочутата манекенка разговаря свободно за онлайн срещите, когато вече си на 50 години.

„Сега съм точно на 57 и съм в група за запознанства. Момичета, дами, гадно е“, разкри Порижкова. А после уточни, че има предвид не гадно в буквалния смисъл на думата, а прекалено органичаващо като възможности.

Вече по-сериозно тя разказа и за изключително емоционалната си връзка с покойния си съпруг – фронтменът на The Cars Рик Окасек, който почина внезапно през септември 2019 г.

„Наложи се да го оперират, защото му откриха рак на белия дроб. Но се възстановяваше наистина добре. Две седмици по-късно дори се разхождаше и вече спеше много по-спокойно. Но една нощ ми каза, че се чувства малко уморен. На сутринта не се събуди в обичайния час. Сметнах, че е типичното поспиване на рокаджиите до по-късно. Към 11 все пак реших да го събудя. Занесох му чаша кафе и той изглеждаше сякаш все още спи. Но тогава видях лицето му. Видях очите му. Те бяха на мъртвец“, разказа тя.

Снимка: Getty images

Окасек почина от естествена смърт на 75-годишна възраст в дома си в Ню Йорк. През май 2018 г. Порижкова и Окасек, които има двама сина – на 29 и 24 години, обявиха, че се разделят след 28 години брак. Макар и законно разведени, те продължиха да живеят заедно. След смъртта на рокаджията, Порижкова откри, че е била оставена извън неговото завещание. Но все пак не остана съвсем без нищо.

По материали от People

Коментари
Последни видеа