Първият Коледен Фестивал е официално открит

Sofia Christmas Fest предлага и много забавления за децата

23 ноември 2022 г.

Снимка: Shutterstock

Една от най-красивите паркови градини в София, тази пред зала 6 зад НДК, се превърна във вълшебно Коледно градче, което вече посрещна своите първи посетители.

Освен типичните за коледните пазари вкусотии и сувенири, Sofia Christmas Fest предлага земеделски фермерски базар, всяка седмица от петък до неделя от 11:00 до 17:00 часа, както и богата детска програма. 

На 26 ноември от 11:00 малчуганите ще се насладят на истинско цирково представление. А от 13:00 най-смелите могат да се включавт с Детска циркова академия. На следващия ден в 11:00 е детският спектакъл „Приказка за важните неща“, а от 13:00 - „Рибарят и златната рибка“. Sofia Christmas Fest продължава до 18 декември, така че изненадите към малки и големи тепърва предстоят.

Фестивалът е отворен за посетители от понеделник до петък, от 12:00 ч. , а през уикендите от 11:00 ч. Входът е свободен! Билети за специалните събития в програмата, може да закупите на място или от Eventim.

Освен развлекателния характер, Фестивалът отправя и апел за подпомагане дейността на Фондация за „Нашите деца“, като организира дарителска кампания, чрез специално обособената „Елха на Доброто“. Със събраните средства ще се осигури безвъзмездна подкрепа за деца в нужда от квалифицирани логопеди, рехабилитатори, детегледачи и др.

Коментари
Последни видеа