Реплики на мъжете, които дразнят жените по време на секс

Полезна информация за представителите на силния пол

16 март 2019 г.

Снимка: Shutterstock

В хода на социологическо изследване жени откровено разказват за това какви думи и фрази не могат да понасят да чуват от мъжете по време на секс, пише Medikforum. Възможно е тази информация да бъде полезна за представителите на силния пол.

Добре известно е клишето, че мъжете обичат с очите си, а жените - с ушите. Ето защо за дамите са от особена важност думите, които мъжете казват не само по време на ухажването, но и когато правят секс. Някои изказвания, които предизвикват сериозно раздразнение у представителките на нежния пол, могат сериозно да усложнят и дори да станат причина за прекратяването на иначе перспективни отношения. Ето какви са изводите от проучване, проведено сред 4300 жени, които показват какво ненавиждат дамите да чуват по време на секс:

28% от отговорилите заявяват, че не могат да търпят, когато мъжът им казва: "Ти ще си отгоре" - за жените това желание звучи крайно неприятно. На второ място по степен на неприязън е въпросът: "Свърши ли вече?" - 24% от жените го смятат за неприемлив. Възможно е, защото по този начин мъжете демонстрират своята безчувственост и неразбиране за усещанията на жените в леглото. Освен това е добре известно, че женският оргазъм е доста по-сложна случка, отколкото мъжкият.

Не трето място по степен на непоносимост (14%) е молбата на мъжа: "Пусни телевизора." Това лесно може да се разбере защо е толкова гадно, тъй като жените предпочитат вниманието на партньорите им да бъде съсредоточено само върху тях, а не върху каквито и да било други отвличащи фактори. 

На финала и на четвърто място на този рейтинг на неприятните фрази от страна на мъжете по време на интимни занимания е: "Нямаме много време." Което се възприема от дамите точно по начина, по който звучи - дай да побързаме, че имаме по-важна работа. А една жена никога не може да разбере какво би било по-важно.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа