Сара Хайланд си организира фалшива сватба

Актрисата и годеникът й отложиха венчавката, но решиха все пак да отпразнуват събитието

24 октомври 2020 г.

Снимка: Gulliver / Getty

Сара Хайланд и Уелс Адамс трябваше да сключат брак на 20 август, но отложиха събитието за неопределена дата по причини на пандемията. Двамата обаче решили, че подписването и сключването на брак е все пак нещо формално и е много по-важно да отбележат събитието, както са го планирали. Или поне в същия дух.

Снимка: Instagram

За целта актрисата облякла бяла рокля, след което поканили приятелите си в живописна винарна сред лозята. И се оказало доста забавно.

Всичко това тя разказа в шоуто на Елън Дедженерис. „Винаги ще помня какъв би бил моят сватбен ден“, призна Сара. „Облякох се в бяло и за първи път излязох от къщата си, в която прекарахме карантината. Всички преди това се бяхме тествали – ние, кумовете ни, семейството, дори прислужницата. А шаферките ме изненадаха и с истински сватбен букет. На финала си направихме фалшиви сватбени снимки и много се забавлявахме“, разказа тя. Актрисата не скри, че им е било много трудно да вземат това решение и да отложат сватбата. „Мисля, че в момента има далеч по-важни неща, за които да се притесняваме“, заяви Хайланд.

Един ден ще осъществят обаче и това. „Ще направим сватбата на мечтите си. Надявам се всички, които обичаме, да бъдат тогава с нас“, каза Сара.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Жена за уважение

02 декември 2020 г.