Селин Дион обратно на сцената

Певицата разказва за загубата на съпруга си

23 февруари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

Малко повече от година след като патриархът на семейството Рене Анджели се спомина, Селин Дион най-накрая споделя как тя, 6-годишните близнаци Еди и Нелсън и 16-годишния Рене-Чалрз продължават живота си. "Ако трябва да бъда честна, те са невероятни. Помагат ми, аз помагам на тях - взаимно е", каза Дион на представянето на колекцията ѝ от чанти, обувки и аксесоари в колаборация с Bugatti Group, пише People.

"Това, с което се гордея най-много, е, че съм майка. Имам тези забележителни деца, у които виждам съпруга ми и имам силата да продължа напред."

Френско-канадската певица добави и: "Все още искам да пея, все още искам да продължавам да правя неща - и днес е един такъв ден. Имам енергията, а съпругът ми ме научи на толкова много неща, че да ми стигнат до края на живота."

Бракът на Дион и Анджели продължи 22 години, той почина от рак през януари 2016 на 73 г. "Децата се справят със загубата. Казах на Рене-Чарлз: "Не искам никога да се чувстваш все едно сега ти си мъжът в къщата. Имаш си твои мечти, той винаги ще бъде в сърцето ти, а аз съм до теб."

Селин Дион наскоро се завърна към певческата си кариера и то в Лас Вегас в зала "Caesars Palace" през януари. Малко след смъртта на мъжа си тя обяви, че за момента се оттегля от сцената. Но сега нещата вече изглеждат различно: "Има дни, които ми се струват все едно са минали три години, има и такива, в които нищо не се случва", каза тя на наградите Грами по-рано този месец, говорейки за починалия си съпруг. "Той ще бъде винаги с мен и знам, че ще е много горд да ме види отново в бизнеса. Трудно ми беше да не пея. Мина известно време, но сега е вълнуващо да бъда тук."

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа

Магията си ти

21 януари 2021 г.