Шарън Стоун разказва за загубата на попечителство над първото си дете

Основна причина за това станала скандалната ѝ роля в „Първичен инстинкт“

12 март 2023 г.

Снимка: Getty images

Шарън Стоун разказа емоционално за трудния период, през който е преминала с най-големия си син. Скандалната ѝ роля в „Първичен инстинкт“ я изстреля на върхаи превърна в истинска звезда, но в същото време е станала основна причина да ѝ бъде отнето попечителството над момчето.

„Това ми разби сърцето“, категорична е актрисата. И добави: „Системата смяташе, че не мога да бъде добър родител, след като съм участвала в такъв филм“.

64-годишната актриса разказа всичко това, докато гостуваше в епизод от подкаста Table for Your With Bruce Bozzi. Там тя говори откровено и честно за последствията от филма от 1992 г., между които именно е и загубата на попечителство над сина ѝ.

„Когато съдията попита детето ми - моето мъничко момче: „Знаеш ли, че майка ти прави секс филми?“, се почувствах ужасно“, описа тя ситуацията.

„Сега хората излизат без никакви дрехи по обикновена телевизия, а в моя случай ставаше дума за 1/16 от секундата голота“, допълни още Шарън.

Снимка: Instagram

Стоун, която е майка на синовете Куин - на 16 години, Лейърд - на 17 години, и най-големият Роан - на 22 години, призна, че тогава се е почувствала наистина ужасно.

„Озовах се в клиниката на Майо с проблеми със сърцето – в горната и долната камера. Така че филмът ми разби сърцето и буквално и преносно“, призна тя.

По материали от People

Коментари
Последни видеа