Силвестър Сталоун изтри татуировката на съпругата си

На нейно място актьорът направи нова - на покойното си куче

27 август 2022 г.

Снимка: Getty images

Силвестър Сталоун промени сериозно една от татуировките си по тялото. На мястото на тази с лика на съпругата му Дженифър Флавин, той постави нова с образа на любимото си куче.

Но предстоящият развод не е причина за това решение. Промяната се налага по чисто технически причини.

Снимка: Instagram

76-годишният актьор направил татус на бицепса си на покойното си куче Бъткъс, което се появи в „Роки“ и продължението на филма, покривайки предишна татуировка с лицето на Флавин, която вече била силно избеляла и не търпяла корекции.

„Г-н Сталоун възнамеряваше да освежи изображението на своята съпруга, но резултатите бяха незадоволителни и, за съжаление, непоправими“, обясни неговият говорител пред Daily Mail.

Сталоун и Флавин отпразнуваха своята 25-та годишнина през май и отбелязаха важното събитие със съответна почит в Instagram един към друг. Но последва изненада. След дълги години заедно, двамата решиха да се разделят.

Силвестър Сталоун каза в изявление по повод развода: „Обичам семейството си. Ние сме приятели и частно решаваме тези лични проблеми“.

Флавин подаде молба за развод в окръг Палм Бийч, Флорида, на 19 август. Двамата със Сталоун имат три големи дъщери: Скарлет - на 20 години, Систин – на 24, и София - на 25.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.