Синът на Джейсън Деруло обича да позира

Певецът разказа, че момченцето се чувствало много уютно пред камерата

21 юни 2022 г.

Снимка: Getty images

Джейсън Деруло може да има бъдеща TikTok звезда. Това издаде самият той пред Peоple за партньорството си с Instacart по повод Деня на бащата.

Снимка: Instagram

Певецът дори публикува и сладка снимка с момченцето си, за да докаже колко добре се чувства то, докато позира пред камерата. 32-годишната звезда е татко на 13-месечния Джейсън Кинг, който е от връзката му с вече бившата му любима Джена Фрумс.

Попитан дали малкият Джейсън се радва на светлината на прожекторите като известния си баща, Деруло призна, че синът му всъщност не може да се насити на камерата.

Това е лудост. Той обича да бъде пред камерата и се чувства много комфортно. Наистина се справя много добре. Всеки път, когато застане пред обектива, започва да се усмихва. Това е много вълнуващо“, призна Деруло.

Миналия месец момченцето отпразнува първия си рожден ден и според певеца то определено има данни да „се занимава с музика“.

„Ако не се чувства добре в някакъв момент, но чуе музика, веднага се преобразява. А когато го взема с мен в студиото, танцува през цялото време“, обясни звездата.

По материали от People

Коментари
Последни видеа