Синът на Илън Мъск се превърна в звезда по време на видео презентация на SpaceX

Момченцето с необикновено име – X AE A-Xii, привлече бързо вниманието на всички с неочакваното си включване

23 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Синът на Илън Мъск - X AE A-Xii, се превърна в истинска звезда, по време на представянето на SpaceX от неговия татко. Малкото момченце остави незабравимо впечатление пред камерата с неочакваното си включване.

Снимка: Instagram

50-годишният основател на SpaceX направи виртуална презентация миналата седмица, но вместо да слушат думите му, погледите на всички бяха в 18-месечния му син, който се настани пред камерата до татко си. Това е рядка поява на момченцето в социалните медии и разбира се, то веднага привлече вниманието.

X AE A-Xii, чиято майка е музикант поздрави със „Здравей“, а после започна да бърбори и размахва малките си ръчички във въздуха. Но след като разбра, че го гледа не само татко, а и милиони други хора по света, очите на момченцето се разшириха и по лицето му се изписа изненада. Малко след това някой влезе в стаята и тихо го измъкна, за да не пречи повече.

Мъск и 33-годишната Граймс станаха родители през май 2020 г. Два месеца по-късно той разказа как се чувства като баща.

Е, бебетата просто ядат и акат - като машини. В момента не мога да бъда особено полезен. Граймс има много по-голяма роля от мен в този етап. Но когато детето порасне, ще има повече задачи и за мен“, призна тогава той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа