Скарлет Йохансон говори за майчинството

Актрисата призна, че когато се налага влиза в роли и у дома

24 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

Скарлет Йохансон е майка на две деца. Тя има дъщеря Роуз, която е на 7 години, от брака си с френския журналист Ромен Дориак, и момченце Космо от настоящия си съпруг Колин Джост, което се роди през август.

Снимка: Instagram

Тя не обича да говори много за личния си живот, дори сватбата й с Колин бе загърната с много тайни. За децата е още по-пестелива откъм информация.

Но по време на 35-ите годишни награди на American Cinematheque, 36-годишната актриса направи някои признания пред People за живота си като майка и изобщо за майчинството.

Скарлет призна, че е играла най-различни роли в киното, но любимата й си остава тази на майка, която изпълнява у дома. Според нея семейството и щастието с любимите хора, е най-голямата и печеливша сделка, която може да се направи. И вкъщи тя е „просто мама“.

„За щастие на всички у дома, аз съм наистина само мама“, разкри актрисата. Но има и някои изключения. „Понякога, когато се наложи се превръщам в Черната вдовица – обикновено, за да покажа или обясня нещо на дъщеря ми“.

Пред Entertainment Tonight тя също говори за майчинството си и сподели, че като бременна се е чувствала като в „балон на блаженството“. И това усещане не отминава, въпреки, че отдавна роди сина си Космо.

„Чувствам се много щастлива, че успях да отделя това време, за да се насладя наистина на ранните етапи на майчинството си със сина ни. Беше прекрасно!“, призна Скарлет.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Ремарк за жените

01 декември 2021 г.

Слънце

30 ноември 2021 г.