Съпругата на певеца Кейн Браун показа рeдки снимки на новото им бебе

Кейтлин Браун се оказа твърде потайна и пази до последно бременността си в тайна

07 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Кейтлин и Кейн Браун посрещнаха втората си дъщеря Коди Джейн на 30 декември в Нашвил.

Всъщност почитателите на кънтри суперзвездата твърде късно разбраха, че той отново ще става татко, тъй като съпругата му пазеше бременността си в тайна почти до последния момент. А след като най-после двамата разкриха, че очакват пак бебе, дойде време и Кейтлин да ражда.

Снимка: Instagram

Преди броени дни обаче Кейтлин реши да не бъде толкова „стисната“ поне откъм снимки на новороденото им момиченце – второ за тях, тъй като и първото им дете – Кингсли Роуз, е от женски пол. И показа не само редки фотографии на бебето, но и кратко видео с колаж от снимки, проследяващ втората й бременност.

Да, това съм аз. Сигурно се чудите как се озовах в тази ситуация?, гласи текст в началото на видеото над снимка на Кейтлин и Кейн, позиращи с новороденото си бебе в болничното й легло.

„Тези последни 9 месеца бяха толкова свещени и специални за мен. Изборът да запазя мълчание за бременността ми бе най-доброто решение, което някога съм вземала. Това даде възможност на мен, съпруга ми и дъщеря ни да се потопим в този вълшебен период, без влиянието на социалните медии и външния свят, което направи преживяването ни много по-интимно и незабравимо. Благодаря ви за всички мили послания и любов. Толкова съм благодарна и благословена да бъда мама на тези малки момиченца и нямам търпение да отгледам силни, уверени, сладки малки дами, написа още Кейтлин в искрената си публикация в Instagram.

Кейтлин и Кейн сключиха брак със зашеметяваща сватба в Тенеси през октомври 2018 г. А през март миналата година певецът разкри как бащинството е променило живота му към по-добро.

Знам, че когато се прибера вкъщи и съм изтощен, една прегръдка от дъщеричката ми прави деня ми много по-добър. Тя ме научи на търпение и истинска любов. И ако някой някога застане между мен и дъщеря ми, не знам какво бих направил“, призна той.

По материали от People

Коментари
Последни видеа