Световният феномен „Пес патрул“ превзема кината този август

Любимите анимационни герои на малчуганите се отправят на нови приключения

28 юли 2021 г.

Снимка: Форум Филм България

„Няма малки герои. Има големи приключения!“ Особено, когато става дума за героите от „Пес Патрул“. Любимите на децата кученца от популярния анимационен сериал този август ще превземат и големия екран.

Снимка: Форум Филм България

„Пес Патрул: Филмът“ ще може да гледате от 20 август, само в кината. Обичаните от малки и големи кутрета от спасителния отряд Пес патрул и техният предводител Райдър този път се отправят на най-вълнуващата си и опасна мисия досега – да спрат злодея Хъмдингър, който е на път да разруши Адвенчър Сити.

Снимка: Форум Филм България

Когато свадливият, подмолен, ненавиждащ кучетата и вечно ламтящ за власт Хъмдингър става кмет на Адвенчър Сити, проблемите не закъсняват. Скоро в града са обособени зони, забранени за кучета, планираното шоу с фойерверки поставя в опасност живота на гражданите, а узурпираната от него експериментална машина, с която той иска да контролира времето и над града винаги да грее слънце, се поврежда и заплашва не просто да предизвика страшна буря, а да разруши целия Адвенчър Сити.

Снимка: Форум Филм България

На помощ се притичват Райдър и героите от Пес патрул, които вдигат оборотите, за да посрещнат предизвикателството. Но нещата не са толкова прости – докато едно от кутретата се изправя пред проблемите от тежкото си минало, с което поставя под въпрос успеха на спасителната мисия, екипът получава помощ от нов съюзник – устремената и хиперактивна дакелка Либърти, взела присърце опазването на спокойствието по улиците на Адвенчър сити.

Снимка: Форум Филм България

Въоръжени с нови и още по-модерни джаджи, брони и съоръжения, Пес патрул вдигат оборотите и градусите, за да спасят града и неговите граждани.

Снимка: Форум Филм България

Създадените от британския телевизионен сценарист и продуцент Кийт Чапман анимационни герои са безспорни любимци не само на малките, а и на големите. А „Пес патрул: Филмът“ е изключително пъстър, изпълнен с много настроение и емоции, което няма начин да не спечели сърцата и на онези, които за първи път ще се срещнат с безстрашните кученца.

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.