"Тайната на Коко" и "Замръзналото кралство: Коледа с Олаф" с нови трейлъри

Седмица преди премиерата

17 ноември 2017 г.

Снимки: Форум Филм България

Новото шарено киноприключение на Дисни и Пиксар "Тайната на Коко" излиза премиерно на 24 ноември, но не е самичко, а с очарователно допълнение.

Само преди неговите прожекции ще можем да гледаме любимите герои от "Замръзналото кралство" - Елза, Анна, Кристоф, Свен и Олаф в новото празнично филмче на Дисни – "Замръзналото Кралство: Коледа с Олаф".

"Тайната на Коко" е магическа история, в която са забъркани малкият Мигел, неговата мечта да стане велик музикант, идолът му Ернесто де ла Круз, кучето Данте, мошеникът Хектор и се случват едни странни неща в лудешката Земя на мъртвите. Режисьор е Лий Ънкрич ("Играта на играчките 3").

А пък "Замръзналото кралство: Коледа с Олаф" е изцяло нов 20-минутен късометражен филм, който връща на екран голяма част от героите в хитовия първи филм, спечелил две награди „Оскар“  – за най-добър анимационен филм и най-добра оригинална песен (Let It Go).

В първия зимен сезон, след като вратите на Замръзналото кралство са отново отворени, Елза и Анна стават домакини на празненство, на което са поканени всички от Арендел. Когато хората от града неочаквано си тръгват по-рано, за да се насладят на своите собствени празнични обичаи, двете сестри осъзнават, че си нямат своя семейна традиция. Така Олаф тръгва да претърсва кралството за най-добрите обичаи, за да спаси първата Коледа на своите приятели.

Режисьори са носителите на „Еми“ Кевин Дитърс и Стиви Уермър-Скелтън (Prep & Landing). Филмът е по сценарий на Джак Шейфър. Продуцент е носителят на „Оскар“ Рой Конли ("Героичната шесторка"). Автори на четирите оргинални песни са Елиса Самюъл и Кейт Андерсън.

Ето и трейлърите към двете филмчета:

 

Коментари
Последни видеа