Тори Спелинг разкри, че 3 от децата ѝ са били в болница през последните 2 седмици

Актрисата призна, че никога досега не е виждала 15-годишния си син така да страда

24 януари 2023 г.

Снимка: Getty images

Тори Спелинг направи третото си пътуване до спешното отделение този месец за децата си. 49-годишната актриса разкри, че в рамките само на 2 седмици три от децата ѝ са се оказали болни и то сериозно.

Последен в неприятната поредица е бил синът ѝ Лиъм Арън, на 15 години и половина, който се оплакал от изключително тежка мигрена.

„Сутринта бях в болницата с най-малкия, а тази вечер се върнах с най-големия“, обясни разтревожената майка.

А след това похвали най-малкото си дете – Бо Дийн, който е на 5 години и половина. „Нашият мъничък герой... той е толкова смел. Вече е добре!“, каза Тори. Синът ѝ е бил подложен на рутинно изследване на бъбреците, тъй като по рождение е с един бъбрек.

Преди това болна е била 14-годишната дъщеря Стела на Спелинг. Тя е била хоспитализирана с хемиплегична мигрена, но два дни по-късно била изписана, след като състоянието ѝ станало стабилно.

Последен в болницата бил приет 15-годишният Лиъм. „Горкият Лиъм! Той беше с вирусна инфекция, вследствие на която получи много силна мигрена и болки във врата. Никога през живота си не съм го виждала в такива болки. Но издържа. Той е моят стоик!“, не скри възхищението си Тори. И не пропусна горещо да благодари на лекарите и персонала в болницата за цялото внимание, грижи и търпение към децата ѝ.

Снимка: Instagram

Освен Бо, Стела и Лиъм, Тори Спелинг споделя още две деца със съпруга си Дийн Макдермот, за когото се омъжи през 2006 г - Хати Маргарет, на 11 години, и Фин Дейви, на 10 години.

По материали от People

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.