Видео с майка - очевидно на ръба на разума си, взриви мрежата

Не че прави нещо лошо, просто виждаме отстрани истини за родителството

04 август 2019 г.

Илюстрация: Shutterstock

Забавно видео пусна в своя Facebook младият татко от Флорида Алан Родригез. Жена му Алиса, докато си седи във фотьойла и държи в ръцете си тримесечната им дъщеря, продължава автоматично да люлее с другата си ръка детския шезлонг. И дори не се усеща, когато мъжът ѝ я пита: "Какво правиш?", че всъщност върши нещо не съвсем окей. Постът таткото е пуснал с хаштаг #sendhelp (пратете помощ).

За седмицата видеото се разлетя из мрежата, а само публикацията на таткото е четена от повече от 10 милиона (!) души, има над 65 хиляди харесвания и т.н.

Спомням си как преди да имам деца, се смях дълго на разказа на близка приятелка, която ми каза, че в голям супермаркет, без да е с децата си, просто е бутала назад-напред пазарската количка. И един човек ѝ казал: "Ама, госпожо, защо правите това, там няма бебе?!"

След като години наред бутах децата си напред-назад, разбрах, че това може и да е смешно, но също така е и показателно за натоварването, което майките/бащите си причиняват. И сега не ми е смешно. Когато гледах това видео, просто се почувствах нормална. Подозирам, по тази причина е толкова харесвано.

Така че имам обръщение към всички майки на автопилот: "Не сте сами, има и други. И вие сте си съвсем наред."

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа