Виктория Бекъм откровено за трудностите на семейния живот

Британският Vogue публикува нейно писмо

10 януари 2017 г.

Снимка: Guliver / Getty Images

 

Виктория Бекъм написа писмо до себе си като 18-годишна, пише letidor.ru. Текстът е публикуван в британския Vogue. В него тя разказва за преживените трудности със съпруга ѝ, когато ѝ се е налагало "да си прехапя езика, да поддържам и съхраня загадъчността".

И още: "Хората ще говорят ужасни неща. Ще станете за посмешище. Всеки път, когато гледате телевизия или четете вестник, ще ви се струва, че те ще искат да разрушат семейството ви", пише бившата Спайска до себе си. 

Виктория признава, че се е влюбила в Дейвид от пръв поглед и романът им бързо се развил. За съжаление обаче лудата любов невинаги носи положителни емоции.

"В отношенията хората ще слагат препятствия на пътя ви и ще сте принудени да маневрирате между тях. Никога няма да обсъждате с Дейвид колко деца искате да имате. Няма да си говорите къде ще живеете, защото сте млади и влюбени, ще растете и ще се развивате заедно. Така и ще стане", пише Виктория.

Писмото на настоящата модната икона излезе след като тя посрещна Коледа и Нова година на Малдивите с Дейвид и децата. Звездната двойка се ожени на 4 юли 1999 година. Сватбената церемония се състоя в ирландски замък. Както знаете, те имат четири деца - трима сина и дъщеря.

Надя Горанова

Коментари
Последни видеа