Внучката на Джо Байдън се омъжи в Белия дом

Сватбата на Наоми Байдън е първата от почти десетилетие, която се провежда там

24 ноември 2022 г.

Снимка: Getty images

Наоми Байдън, внучка на настоящия американски президент Джо Байдън, се омъжи за Питър Нийл с пищна сватба в Белия дом. Сватбата е и историческа, тъй като такава не е имало там от почти десетилетие. Освен това за първи път внук на действащ президент сключва брак в Белия дом.

Снимка: Instagram

Двойката размени обети на Южната поляна на Белия дом в събота сутринта. Булката беше придружена по пътеката към олтара от своите родители. На сватбадата присъстваха също бабата и дядото на Наоми - президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън.

Снимка: Instagram

Булката носеше букет от момини сълзи, което е традиция в семейството на нейната майка. Частното празненство продължи с обяд в Белия дом за най-близките членове на семейството, последван от вечерен прием с десерт и танци. А Vogue направи специална фотосесия на красивата булка и нейната баба.

Наоми и Питър се сгодиха преди повече от година. 28-годишната Байдън е завършила право в Колумбийския университет и е най-голямата дъщеря на сина на президента Хънтър Байдън и бившата съпруга на Хънтър Катлийн Бюле.

25-годишният Нийл, който също е учил право, е бил стажант за президентската кампания на Хилари Клинтън и в Белия дом по време на президентството на Барак Обама.

Снимка: Instagram

Според два източника, Наоми и Нийл в момента живеят на третия етаж в Белия дом - един етаж над Първото семейство.

По материали от People

Коментари
Последни видеа