Женени: Катрин Шварценегер и Крис Прат

Дъщерята на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър се омъжи за холивудски секссимвол

10 юни 2019 г.

Катрин Шварценегер и Крис Прат, снимка: Guliver/Getty images

Актьорът Крис Прат и дъщерята на прочутия актьор и бивш губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър - писателката Катрин Шварценегер сключиха брак, съобщава eonline.

Новината изригна първо в Instagram, където актьорът, известен с ролите си в „Пазители на Галактиката“ първа и втора част, „Джурасик свят", „Великолепната седморка“ и др., написа: „Станахме съпрузи пред Бог, нашите семейства и хората, които обичаме. Беше интимно, трогателно и емоционално. Чувстваме се наистина благословени да започнем тази нова глава от нашия живот. Много сме благодарни на нашите семейства и приятели, които бяха до нас, както и на г-н Джорджо Армани, които създаде неповторима рокля за Катрин и перфектния костюм за мен."

Двамата са заедно от миналото лято, но официално потвърдиха връзката си през зимата на 2018 година, а в началото на тази обявиха, че са сгодени.

Катрин е най-голямата дъщеря на Шварценегер от брака му с Мария Шрайвър, на 29 години, има и по-малка сестра, Кристина, както и трима братя - Патрик и Кристофър, както и Джоузеф Баена от извънбрачна връзка на баща ѝ. Пише книги за самопомощ, освен това е блогър и журналист.

За 39-годишния Прат това е втори брак, след като се разведе с актрисата Ана Фарис. Те имат син, Джак на 6 години, който е присъствал на сватбата в събота, разказва изданието.

Марина Атанасова

Коментари
Последни видеа