Всичко за четирите деца на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Семейството на звездната двойка се увеличи тази година

03 Декември 2023 г.
Всичко за четирите деца на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк Лавли и Райън Рейнолдс.

Снимка: Getty images

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са определяни като едни от най-готините родители в Холивуд. Двамата се женят през 2012 г, а по-късно през годините се раждат трите им очарователни дъщери. През февруари 2023 г. Лайвли разкри, че двамата имат още едно бебе. С Рейнолдс са скрили появата на четвъртото си дете.

Макар звездната двойка да предпочита да държи децата си далеч от светлините на прожекторите и от социалните мрежи, те не се притесняват да говорят за семейния си живот в интервюта.

По време на филмовия фестивал в Кан през 2022 г. Рейнолдс се пошегува: „Аз съм родител на три момичета. Те са много диви. Понякога даже си мисля, че са прихванали бяс“.

Като оставим всички шеги настрана, актьорът неведнъж е заявявал, че „обича да бъде баща на момичета“. Лайвли пък е казвала, че децата са я накарали да се чувства по-добре в кожата си. „Никога не съм се чувствала, по-спокойна и по-уверена в тялото си“, заяви преди време тя пред Forbes. „Не казвам, че не тая в себе си несигурности, която ме връхлита по милион пъти на ден, но просто се чувствам невероятно спокойна“.

Въпреки че и Рейнолдс, и Лайвли са актьори, звездата от „Дедпул“ няма да позволи на децата си да навлязат в тази индустрия - поне докато не пораснат достатъчно. „Да вкараш дете в подобен бизнес, обикновено не е заради детето, а заради родителите“, категоричен е актьорът.

Ето и още любопитни неща за четирите деца на холивудската двойка:

Джеймс Рейнолдс

Джеймс първородната дъщеря в звездното семейство и е родена на 16 декември 2014 г. В интервю за The MR PORTER Post Рейнолдс разкри, че са кръстили дъщеря си на баща му, който е починал малко след раждането ѝ. „Фактът, че той успя да я види, ме прави истински щастлив“, добавя актьорът.

Малката Джеймс има свой собствен звезден миг още на 2-годишна възраст. Тя се появява в албума Reputation на Тейлър Суифт. Джеймс е бебето, което се чува в началото на песента Gorgeous, а Суифт дори я отбелязва в книжката на албума. В предаването „Добро утро, Америка“ Лайвли призна, че когато двамата с Рейнолдс чули гласа на дъщеря си на концерта на Суифт, тя започнала да подскача и да снима с телефона си, а той просто вдигнал ръце във въздуха.

В началото на тази година Джеймс беше забелязана заедно с баща си в уелския град Рексъм, където двамата гледаха мач. Звездата ило държеше ръката на дъщеричката си, докато те се придвижваха по трибуните.

Инез Рейнолдс

Втората дъщеря на Лайвли и Рейнолдс, Инез Рейнолдс, се ражда в Ню Йорк на 30 септември 2016 г.

Според Рейнолдс Инез има малко „тъмна страна“. През 2018 г. в предаването On Live with Kelly and Ryan гордият баща разказа за любимите герои на Инез. „Тя много обича злодеите“, сподели той. „Любимият ѝ герой от „Красавицата и звяра“ е Гастон“. В интервюто той продължи да се шегува със сприхавия ѝ характер, като отбеляза, че дори педиатърът ѝ го е забелязал.

Инез обаче има и своята стилна страна. През 2021 г. Лайвли сподели видеоклип с тоалет, който момиченцето е избрало за майка си: пола на цветя, ярко розов суитчър с усмихнато личице с кристали и черни обувки с малък розов ток. „Когато се опитваш да облечеш 4-годишното си дете, но вместо това то настоява да облече теб... в 5 сутринта“, пише актрисата.

Бети Рейнолдс

Бети е родена на 4 октомври 2019 г. Макар Лайвли и Рейнолдс да не са разкрили как са избрали името на третата си дъщеря, звездата от „Клюкарката“ е казвала, че това е семейно прозвище. Тя обясни, че името на безалкохолните ѝ пенливи миксове Betty Buzz, е вдъхновено от баща ѝ и неговата майка Бети.

Близката приятелка на Лайвли и певица Тейлър Суифт всъщност беше тази, която потвърди името на момиченцето публично с песента си Betty. В хита се пее и за другите две момичета на холивудската двойка.

През 2020 г. Лайвли разкри, че Инез трудно се е приспособила към появата на малката Бети в семейството, но пък Джеймс е била изключително щастлива.

Щастливата двойка в очакване на четвъртото си дете.

Снимка: Getty images

Бебе №4

На 12 февруари 2023 г. Лайвли публикува снимки от празненството на Super Bowl и деликатно сподели новината, че двамата с Рейнолд са станали родители за четвърти път.

Двойката беше разкрила, че ще стане шестчленно семейство през септември 2022 г. Лайвли мина по червения килим на 10-ата годишна среща на Forbes Power Women's Summit в мини рокля с пайети, като коремчето ѝ беше на показ. След това People потвърди новината за бременността.

През ноември 2022 г. докато говореше за пола на бебето, Рейнолдс призна, че се надява четвъртото им дете да е отново момиче. „Познавам момичетата, така че донякъде се надявам на това“, каза актьорът в предаването Today. Гордият баща се пошегува, че предпочитанията му се дължат и на факта, че е един от трима братя.

Звездата отбеляза, че двамата с Лайвли няма да узнаят пола преди раждането. Раждането е отдавна факт, но полът и името на детето все още не са разкрити от двойката.

През юни 2023 г. Рейнолдс споменава най-малкото си дете, когато обявява новата си поредица „Истории за лека нощ с Райън“ в Instagram. В надписа актьорът пише, че „идеята за предаването, създадено, за да помогне на всички да заспят, се роди в същия ден, в който се появи на бял свят и четвъртото ми дете“.

Елена Николова по материали от People

Още от Новини

Румър Уилис

Снимка: Getty images

Румър Уилис празнува първия рожден ден на дъщеря си Луета

Антонио Бандерас и Никол Кемпел. Снимка: Instagram

Антонио Бандерас любимата му Никол Кемпел не бързат със сватба

Сензационно издание на „Алиса“ с илюстрации на Дали

Целта на изследването е да даде поглед върху това как социално-емоционалните умения (СЕУ) благоприятстват повишаването на постиженията и успешната реализация на младежите.

Снимка: Фондация „Лъчезар Цоцорков“

Социално-емоционалните умения са решаващи за академичния успех, професионалната реализация и качеството на живот на младежите

Плашилищата в новите епизоди трябва да се преквалифицират в Смешилища.

Снимка: Disney Channel

„Таласъми ООД“ се завръщат тази пролет

Коментари

Трябва да сте регистриран потребител за да напишете коментар

Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание.

Виж всички коментари

Най нови

Снимка: Guliver / iStock

Отворена книга, кафе, люляк. Снимка: Getty

Кожата претърпява промени през деветте месеца.

Снимка: Shutterstock

Вижте още

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

Ръст и тегло на бебето до 1 година

Какви са нормите месец по месец и на какво може да се дължат отклоненията от тях

Снимка: Guliver / iStock

Здраве

9 ранни признака на аутизъм

Главната задача на родителите е да ги разпознаят

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

Ужас: детето има глисти

Как да разпознаем паразитите и какво може да направим

По възраст

Снимка: Guliver / iStock

За семейството

Кичим дома с върбови венчета, здравец и цветя

Върбата символично замества палмовите клонки от посрещането на Христос

Отворена книга, кафе, люляк. Снимка: Getty

Кожата претърпява промени през деветте месеца.

Снимка: Shutterstock

Здраве

Как се променя кожата по време на бременност

Ето какво може да очаквате и как да я предпазите през деветте месеца

Бъдете добър пример за децата си винаги.

Снимка: Shutterstock

Да поговорим

Децата правят това, което им показвате, а не това, което им говорите

По този начин изграждаме безопасна среда, в която те да учат и да израстват

Илюстрация: Guliver / iStock

Здраве

От памперси към гърне

Как да направим прехода по-лек, обяснява психологът Галя Даскалова