Музейко на тревата, по-точно - на голямата поляна в Южния парк

Малки откриватели ще проектират глайдер и ще правят научни експерименти

Снимка: Музейко

На 13 юли Музейко се пренася в Южния парк за вълнуваща събота с малки и големи откриватели! Голямата поляна на парка ще се преобрази в място за игри, забавления и научни приключения. 

Колко любопитни и забавни могат да бъдат откритията, децата ще разберат в специалния кът за научни закачки, който ще провокира вниманието ни с удивителни експерименти от света на физиката и химията. В креативната зона Maker Space, младите визионери ще издигнат мечтите си високо в небето със свой глайдер.

С помощта на Музейковците всяко дете ще проектира безмоторен самолет, опитвайки различните възможности на летящите машини. Малките архитекти ще развихрят въображението си с форми от бъдещето и забавните конструктори Капла. Всеки посетител ще може  да участва в томбола със специални награди.

Всеки млад изследовател може да продължи своето пътуване в дивата природа, науката и конструирането в Лятната академия на Музейко, и ако желае да я посети, в събота, на 13 юли може да се запише за нея в Южния парк и да получи 20% отстъпка.

Коментари
Последни видеа