Три полезни нови книги, които децата ще оценят на различна възраст

Кога, защо и как е днес, утре и веднага, знания за храната и старогръцки легенди

Снимки: "Фют"

Когато си малко човече, което тепърва открива света, всичко е невероятно интересно и има толкова въпроси без отговор, че просто трябва да се започне отнякъде и полека.

Сега ви представяме три нови издания на "Фют", които, макар и абсолютно различни, са добро начало за запознаване с нещата от живота на различна възраст.

От 2 до 6

„Днес, утре, сега, веднага…“ – понякога е адски трудно да обясним тези понятия на мъниците. Но книжката от серията „Енциклопедия за най-малките“ се е погрижила за ясни тълкувания с приятни и информативни илюстрации, кратки и достъпни текстове и, както е обичайно за серията – с игра с удобни капачета.

Те, освен познания и отговори на детските въпроси развиват любознателността и говорните умения, като обогатяват речта. А също и предлагат обучителни ситуации за предучилищно възпитание и подготовка за първи клас.

От 3 до 10

„Откъде идва храната ни?“

Малките откриватели ще узнаят от нея много ценни неща, които ще им помогнат да правят добър избор и да развият културата на храненето.

От 5 до 14+

Една от най-полезните и хубави книга за поотраснали деца според нас е „Старогръцки легенди и митове“. Тя вече има ново издание.

С поетичните разкази за могъщия Зевс, за силния Херкулес, за божествената йерархия на Олимп и с приказните истории за зли чудовища, коварни магьосници и смели герои са отраснали толкова поколения. Наистина безценна!

Коментари
Последни видеа