Лятната академия на "Заедно в час" отваря врати

Над 800 ученици от I до XII клас три седмици ще развиват полезни умения

Повече от 800 ученици от I до XII клас ще прекарат три седмици от ваканцията си в развиване на полезни умения, подготовка за новата учебна година, интересни занимания и нови познанства на деветата безплатна Лятна академия за успех и забавления на "Заедно в час". 

Официалното откриване на лятното училище е в понеделник, 29.07, от 11:30 ч. паралелно в двете училища-домакини на Академията - 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин” в кв. Люлин и 125 СУ “Боян Пенев” в кв. Младост.

Академията се организира за 9-а поредна година, за да повиши мотивацията за учене и да подобри подготовката на учениците. Тя е и практическата част от интензивното предварително обучение на новите участници от програмата на “Заедно в час”, които от септември 2019 г. ще преподават в училища в 11 региона на страната. 

Преподавателите са професионалисти с разнообразен опит, обучени по специална програма на "Заедно в час", която стъпва върху международния модел „Преподавай като лидер“, фокусиран върху успеха на всеки ученик. Учителите водят редовни учебни часове, които са подготвили специално за потребностите и интересите на децата. 

Сред официалните гости на събитието ще бъдат зам.-кметът на Столичната община Тодор Чобанов, началникът на Регионалното управление на образованието-София град Ваня Кастрева (Люлин) и други представители на Министерството на образованието и науката, Столичната община, Синдиката на българските учители, както и на партньорите на академията.

Коментари
Последни видеа