Дистанционно обучение по ментална аритметика за децата

По време на извънредното положение работа онлайн

17 март 2020 г.

Заради обстановката в страната и риска от зараза с коронавируса, много образователни центрове в страната предлагат онлайн обучение. Един от тях е SmartyKids.

"Ние винаги сме били отговорни към здравословното състояние на децата  и спазването на високи хигиенни норми е било от особено значение за нас. Здравето на децата е от изключителна важност и въпреки че не работим с големи групи, сме длъжни да бъдем максимално бдителни относно здравословното им състояние по време на тяхното обучение. Затова решихме да въведем дистанционно обучение за всички, желаещи да продължат курсовете през периода на извънредно положение - 13.03. до 13.04", коментираха от ръководството на детски образователни центрове SmartyKids .
Дистанционното обучение вече поетапно стартира в центровете и първите деца вече се обучават онлайн.
Децата не са "вкъщи", а в своите "собствени ракети", от където помагат на своя любим герой Смарти в космическите му приключения. Те успешно разбиват математически кодове и смело продължават напред!
Благодарение на доверието и бързата реакция на учителите и родителите във възникналата ситуация, децата продължават развитието си. Онлайн занятията протичат в т.нар. виртуални класни стаи с директен контакт в реално време с преподавателя.

Ето и нагледно как се случва това.

 

Коментари
Последни видеа