Доволни деца с "23 неща, които да направиш, преди да станеш на 12"

Татковците да се приготвят за сглобяване, лепене и творчество

Илюстрация: Издателство "Фют"

Хартиен катапулт за самолети, карта за откриване на изчезнали съкровища, тайник в книга, летяща кола, хвърчила, къщичка за птици, въжена стълба... Не само възрастните могат да правят интересни неща!

Когато таткото се притече на помощ и си донесе вълшебната кутия с инструменти, децата могат да сътворят чудеса от храброст. Е, момиченцата невинаги ще бъдат заинтригувани, но малките момчета със сигурност ще са предоволни!

В новата книга на издателство „Фют“ "23 неща, които да направиш, преди да станеш на 12 години" стъпка по стъпка са показани интересни проекти, които децата да направят заедно със своите бащи.

Всички проекти са кодирани по цветове в четири категории – супернаучен, съветник в работилницата, работа на открито и екологични. Книгата запознава с различни инструменти, тяхното предназначение и начин на използване и насърчава децата да развиват умения, важни в бита и ежедневието на всеки човек.

В книгата има и бързи съвети, с които за секунди малките могат да скрият шапката на всеки голям!

Внимание: непременно надзиравайте изпълнението на идеята, която хлапетата са решили да осъществят - много по-весело е да се работи в екип!

 

Коментари
Последни видеа